For Unge piger og drenge ml. 13 og 16 år der ønsker at fejre denne overgang.

Evt. som tillæg eller alternativ til den kirkelige konfirmation.
 Ønsker du at lære dig selv bedre at kende, få vendt begreber som tro, personlig kraft, værdier og grænser, etik, drømme, sundhed, udvikling, symboler, spiritualitet, samfund, udfordringer ved at være teenager og mod til at stå frem, som den du er, og fejre overgangen ml. barn og ung, så er denne weekend noget for dig. 
Mange unge vælger den gængse sti i forbindelse med konfirmationen, og andre vælger en såkaldt “nonfirmation”, da det er svært at finde en måde at fejre denne overgang uden hjælp. Med denne weekend vil vi gerne ruste de unge til, at stå frem og kende sig selv og sin individuelle tro bedre. 
Som ung dukker der mange eksistensielle spørgsmål op omkring livet.

Vi møder de unge, der hvor de er, og udfordrer dem til at forholde sig til dem selv og deres konstruktive tro, værdier og drømme i livet. Vi er 2 kursusholdere, så vi kan dele dem op i piger og drenge undervejs.
 Vi vil bruge naturens rum og lave trommerejser og små ritualer.
 I løbet af weekenden vil vi arbejde på, at hjælpe de unge med at forberede sig til, at lave deres egen overgangsritual med hjælp fra voksne omkring dem. Dette kan være i form af en større ceremoni, eller en mindre statement eller tale til en fejring eller fest. Det vigtige er, at det gøres i deres egen ånd og at de har forholdt sig til, hvad de, som unge, står for og hvad det er for en ny fase, de bevidst træder ind i.

Pris. 950 kr pr barn.
Aldersgruppe: 13-16 år.

Tilmeld dig kurserne her 

<