EagleRoad Kursuscenter hører hjemme på gården “Godthåb” og er en hyggelig restaureret landejendom, beliggende i et smukt naturområde nær Illerup Ådal. Vi arrangerer kurser og danner rammen om andres kurser i form af udlejning. Stedet emmer af god energi og bærer præg af inspiration fra den gamle indianske naturtro samt nordisk visdom og kultur. I vores store have er der tipier, mongolsk jurt og andre naturtelte, bålsteder, heste og smuk natur.

Vores formål
Stedet er bygget op med det formål at formidle viden og danne forum for emner, der øger sundhed, livsglæde, bæredygtighed, fællesskaber og balance til alle livets relationer.

EagleRoad danner rammen om kurser og begivenheder, hvor undervisere kan komme og benytte sig af stedet og omgivelserne.

Netværk
Stedet fungerer også som netværkssted for folk, der afholder kurser indenfor emner som:
Personlig udvikling, kreativitet, kunst, coaching, teambuilding, massage, kostvejledning, dans og kropsbevidsthed, musik, ceremonier og ritualer, meditation, afspænding, yoga samt oprindelige folks naturfilosofi.
Indholdet i vores egne kurser er sundhed, både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt, og foregår ofte i naturen i tipi, hvor vi bruger naturens rum til både sjov, begejstring, inspiration, leg, dans og mange øvelser, men også til den mere stille, indadvendte søgen efter kræfter og retning. Det er vores ønske at arbejde for sundhed, miljø, trivsel, og kunsten at bruge vores ressurser bedst muligt samt åbne op for fællesskabets styrke.

Eagleroad ligger smukt placeret mellem Ry og Skanderborg på toppen af en bakke med udsigt over dale, søer og skov.

Vi ligger 3 km fra Alken station, 6 km fra Skanderborg og 1 km fra offentlig busrute.

“May the sun bring you new energy by day,
May the moon softly restore you by night,
May the rain wash away your worries,
May the breeze blow new strength into your being,
May you walk gently through the world and know its beauty
… All the days of your life. Apache Blessing”

<