Eagle Road er en rigtig lille perle af et kursussted. Det ligger i naturen, praktisk tæt på Skanderborg og har et stort lækkert kursuslokale samt muligheden for brug af tipi. Sidst og vigtigst – det er super hyggeligt indrettet og alt emmer af meget positiv energi og spiritualitet. Det er en stor fornøjelse at komme et sted, med så stor gæstfrihed og åbenhed, og hvor dét, der betyder noget, er med hvilket værdigrundlag og hvilken ånd, du gør tingene. Fra første øjekast har jeg varmt anbefalet Eagleroad til andre.

Helene Feilberg, yogainstruktør

Én af Eagle Road’s største forcer er de mange forskellige rituelle “rum”, de mange “ildsteder” både indenfor og udenfor. Som kursusholder, lærer og ceremonileder nyder jeg, at vi altid kan vælge den bedste fysiske ramme om vores valgte aktivitet. Det store kursuslokale er et af de bedre, jeg kender, både smukt og praktisk. Tipierne med bålsted i centrum, den mongolske yurt og hele haven er ceremonielle cirkler, der forstærker fokus og holder om energien på hver sin måde – fordi her holdes ilden ved lige.

Annette Høst, underviser i shamanisme

I have facilitated workshops and one on ones at Eagle Road and they hosted my booklaunch. The facility was very appropriate, and well hosted by Johanne. I especially found the big teepee welcoming as I have spent countless hours sitting in a teepee, listening to the North American Indian wisdom keepers from my area.

Blessings and success

Rita Makkannaw from Canada

Eagle road is powerful place with Strong and Friendly Spirits. It is great place for Shamanic workshops and rituals.
This place will help you to be in contact with yourself and nature.

All the best

Ahamkara (Sibirien)

<