Musiske indslag til særlige lejligheder kan arrangeres.
Jeg bruger meget stemme og sang i mine arrangementer til at skabe stemning og bevægelse, energi og kontakt. For mig er der en stor forløsning i sang, og et rent udtryk og budskab. Jeg har sunget fra jeg var ganske ung, og understøtter ofte min sang med tromme. Jeg har sunget i bands i mange år, og benytter mig, ved lejlighed, af andre musikere til mine arrangementer.
Jeg er så priviligeret og taknemmelig ved at have lært en del af de gamle ceremonielle sange af, blandt andet, Lorenzo Eagle Road, som er oldefar til mine ældste 3 børn, og han var en meget skattet indiansk sanger fra Rosebud reservatet i South Dakota.

De ceremonielle sange synges ved særlige lejligheder. Indianerne synger for at løfte vibrationerne, og de lægger deres bønner og hjerter heri. Det gør intentionerne endnu stærkere. Disse sange bruges også ved soldans, svedehytte, navngivning og bryllupper m.m.

Powwow sangene synges ved sociale sammenkomster, hvor der festes og danses i mange forskellige kategorier – både for børn, unge, voksne og gamle. Det kunne være græsdans, jingledans, traditionel dans, sneak-up, intertribal, æresdans, og mange flere. Min egen dansestil er “traditionel”.

Nyere spirituelle sange synger jeg ofte, når jeg har noget på hjerte.
De fleste har engelske tekster, og er med et dybere budskab. Disse sange er mere newage prægede.

Trommen er moder jord´s hjerteslag. Den puls der holder os i live. Når vi samles og danser til det samme hjerteslag, forbindes vi med alles hjerter.
Det er en nødvendighed for at vi kan leve sammen i et fællesskab, en familie, eller en stamme. Som hjælp til trommerejser, trommer jeg også med min tromme.

Raslen bruges ofte ved ceremonier for at udvide bevidstheden, til at lave rytmer med, men også til at rense med, som et tordenvejr fjerner spændinger i luften. Raslen har en trance-effekt på mange mennesker.

<