Ønsker I at optimere samarbejdet, glæden, energien og trivslen i organisationen, så kan vi tilbyde stor erfaring med skræddersyede foredrag, kurser og oplevelsesorienterede events for firmaer og organisationer. Og ikke mindst kan vi med vores tipi-lejr i naturskønne omgivelser tilbyde nogle anderledes og spændende rammer om kurset, der gør det til en stærk og uforglemmelig oplevelse.

Vi arbejder bl.a. med emner som personlig gennemslagskraft, coaching, trivsel, kommunikation og stresshåndtering. Har I andre ønsker, så lad os tage en snak om det – vi har en lang række professionelle samarbejdspartnere.

Workshops, firmafester

I vores tipi-lejr kan vi tilbyde rammer om jeres workshop eller firmafest, der gør dagen til noget helt særligt. Vi kan krydre dagen med leg, musik, historiefortælling, træning med heste eller fælles madlavning i naturen.

Med en tipi på 110 m2 i grundplan, adskillige mindre tipier samt et kursuslokale med køkkenfaciliteter og toilet har I mulighed for en god naturoplevelse, også selvom vejret skulle vise sig fra sin mindre heldige  side.

Foredrag eller et underholdende indslag

Book os til et inspirerende foredrag om den gamle indianske visdomstradition og kultur og hør, hvordan vi kan bruge nogle af deres principper og redskaber som inspiration til egne livsstrategier. Eller book os til at stå for sjove og anderledes indslag som f.eks. trommedans, sang eller historiefortælling.

<