Download vores brochure: Eagle Road Nordisk og indiansk livsstil og kultur

Eagleroad historiske telte og tipier: Et unikt rum i naturen. Telte til enhver begivenhed og ethvert formål.

Eagleroad har siden 1998 forhandlet autentiske indianske tipier i alle størrelser og af høj kvalitet. Siden 2010 har vi udvidet med salg af vikingetelte, rollespils- og middelaldertelte samt historiske markedsboder og mongolske jurter til helårsbeboelse. Vi har pavilloner, festtelte, shelters og solsejl i samme gode kvalitet som de historiske telte.

Høj kvalitet og god service til Danmarks bedste priser. Alle vores priser er inkl. 25% moms.

Download en brochure af vores telte her eller læs en kort beskrivelse af teltene under billederne samt hvilke telttyper der udlejes.

Vores telte har en høj kvalitet i stofmateriale og ekstra stærke syninger. Alle telte er som standard imprægneret mod vand, skimmel og råd. Teltene leveres i stærke bomuldsposer og teltene produceres i forskellige stoftykkelser, farver, størrelser og modeller samt en masse muligheder i tilbehør. Teltene er produceret og testet i Europa af faglært personale med mange års erfaring i historiske telte. Derfor kan vi garantere en høj kvalitet og bæredygtig produktion i vores produkter.

Teltene er produceret i forskellige stofmaterialer. Kanvas 300g/m2 og 360g/m2 er 100% bomuld. 420g/m2 er 50% bomuld og 50% polyester. Stof til jurten (320g/m2) er et 100% åndbart akrylmateriale. Super kvalitet. Derudover laves Vikingeteltene også i hørstof (530g/m2) - og uldstof  (467g/m2) og Pavillonen Arc Chapiteau laves kun i 360g/m2, 420g/m2.

Konstruktioner af træ er som udgangspunkt ubehandlet træ og laves i følgende træsorter; lærk, gran og bøg. Læs under hvert enkelt telt, hvilken træsort der benyttes. Vi tilbyder oliebehandling efter ønske. Der medfølger som standard 45-55 cm træpløkker til opsætning undtagen pavilloner og Versailles som leveres med massive stålpløkker. Massive stålpløkker kan også købes separat. Se nederst på prisliste for middelaldertelte.

Hvorfor købe et telt? Vi lever i en tid, hvor alt skal gå så hurtigt og hvor folkesygdommen hedder stress, depression og udbrændthed. En retræte i naturens rum kan være fantastisk til at finde roen, sætte tiden i stå og helt naturligt falde til ro ved varmen fra bålstedet, alene eller i fællesskab.

Når du skal købe telt, er det vigtig at sammenligne priserne med kvaliteten, garanti og hvor meget udstyr, der medfølger til den oplyste pris. De fleste folk bryder sig ikke om overraskelser i prisen. Vi gør meget ud af at oplyse og informere om de muligheder vores telte tilbyder i forhold til jeres behov og ønsker.

Med vores telte får du høj kvalitet til de bedste priser. Besøg EagleRoad og se nogle af telttyperne i vores have. I kan få tilsendt vores brochure pr. post eller kontakte os for mere information, du kan også downloade en brochure øverst på denne side.

Se en kort beskrivelse af telttyperne under billederne. Få yderligere information og se de forskellige design og muligheder i teltene under hvert menupunkt.

<